ETSIMME TYÖNTEKIJÖITÄ KIERTUEELLE 2024! Lue lisää

Yleinen info

Eväitä onnistuneeseen tivolipäivään.

Varaa mukaasi rutkasti hyvää mieltä ja muista pitää huoli myös kavereistasi. Sopikaa alueelta yhteinen tapaamispaikka jos hukkaatte toisenne. Pienille lapsille voi pyytää tarralapun lipunmyynnistä johon voi laittaa valvojan puhelinnumeron. Tivolialueella kuulutukset kuuluvat huonosti.

Löytötavarat

Hurvittelun lomassa saatat hukata avaimesi tai puhelimesi. Löytötavaroita voit tiedustella toimistovaunusta tai tivolin aukioloaikana puhelimitse numerosta 0405244990.

Tivolialueella on säilytyslokeroita. Puhelimen ja avaimet voi myös laittaa Huvitaskuun minkä voi edullisesti ostaa Tivolimyymälästä. Huolehdithan ettei sinulla ole irtoesineitä taskuissasi mennessäsi vauhtilaitteisiin.

Irtoesineet putoavat laitteen pyöriessä.

WC

Yhteensä 6 kpl wc-tiloja, joista yhdessä lastenhoitopöytä sekä 1 invalidi-wc päädyssä.

Säilytyslokerot

Säilytyslokerot löydät lipunmyyntien vierestä. Lokeroita on runsaasti ja saat avaimen lipunmyynnistä 2 € panttia vastaan. Palauttaessasi avaimen takaisin palautetaan 2 € sinulle. Emme vastaa laitteille jätetyistä, rikkoutuneista tai hävinneistä tavaroista.

Ensiapupiste

Tivolin ensiapupiste sijaitsee tivolin toimistolla. Ensiaputarvikkeita löytyy myös jäätelöpalatsilta, josta saat apua pienempiin haavereihin. Mikäli ensiaputarpeesi on sellainen ettet voi itse tulla ensiapupisteeseen, niin ota yhteys lähimpään työntekijään. Voit aina kysyä neuvoa työntekijöiltä, jotka opastavat sinut oikeaan paikkaan.

Turvallisuus

Laitteiden turvallisuus tarkastetaan päivittäin. Tivolin muuttojen yhteydessä tehdään isommat huollot ja tarkastukset. Tivolilla on käytössään kattava turvallisuusohjeistus sekä laadunvalvontajärjestelmä jota kehitetään yhdessä Tukesin kanssa. Voit hurvitella hyvillä mielin. Noudatathan laitteilla annettuja ohjeita.

Tivolialueella kulkee maassa johtoja joten olethan varovainen kulkiessasi tivolialueella.

Ethän pysäköi pelastustielle.

Lemmikit

Tivolialueelle koirat ovat tervetulleita kunhan pidät ne kytkettynä ja putsaat jätökset jos niitä tulee.

Lemmikeitä ei saa viedä tivolilaitteisiin.

Tupakointi

Tivoli alueella tupakointi on sallittu ainoastaan tupakointiin varatuilla paikoilla. Tupakointipaikat on merkitty sinipohjaisilla kylteillä.

Yleinen siisteys

Tivolialueella on runsaasti punaisia roska-astioita. Laitathan roskat roskikseen. Pidetään alue siistinä!

Avustajaranneke

Avustajarannekkeen voi pyytää lipunmyynnistä veloituksetta mikäli avuntarve on ilmeinen vamman, kehityshäiriön tai muun rajoitteen vuoksi.

Avustajaranneke käy laitteisiin ainoastaan avustettavan kanssa.

Esitäthän lipunmyynnissä avustajakortin tai muun todistuksen.

Saavutettavuus

Tässä kerrotut asiat ovat saatavilla kaikilla kiertuepaikkakunnilla. Mikäli niiden saatavuuteen tulee muutoksia niin ilmoitamme niistä erikseen.

Vastuullisuus

Suomen Tivolin toiminta perustuu laadukkaaseen, luotettavaan ja turvalliseen ilon tuottamiseen. Tivoli on paikka, jossa iloa tuotetaan luovasti ja tasa-arvoisesti. Toimimme ympäristöystävällisesti kierrättäen ja energiakulutusta vähentämällä. Edistämme työntekijöidemme hyvinvointia eri tavoin. Tuemme työntekijöiden vapaa-ajan viettoa järjestämällä harrastustoimintaa. Tivoli työllistää vuosittain runsaasti nuoria kesätyöntekijöitä. Tuemme lahjoituksin eri sidosryhmiä ja yhdistyksiä. Viestimme aina totuudenmukaisesti ja avoimesti. Olemme luotettava yhteistyökumppani ja arvostamme suoruutta ja rehellisyyttä toiminnassamme. Hoidamme yhtiötä suurella sydämellä ja huolehdimme velvoitteemme ja lupauksemme vastuullisesti.