ETSIMME TYÖNTEKIJÖITÄ KIERTUEELLE 2024!

Suomen Tivoli hakee työntekijöitä kiertueelle 2024

135 vuotta on vierähtänyt ja useat sukupolvet ovat hurvitelleet meillä. Sadat tuhannet hattarat, jäätelöt sekä vohvelit on tyydyttänyt ihmisten makean himoa. Huvilaitteet ja pienet sirkusnäytökset ovat ihmetyttäneet aina vauvasta vaariin. Käärmenaiset, voimamiehet tai fakiirit olivat aikansa ihmeitä. Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa uuden vuosikymmenen mieleenpainuvia muistoja.

Haemme Suomen Tivolin 2024 kiertueelle henkilöitä, joilta löytyy rahkeita lähteä kotoansa seikkailuun, joka kestää keväästä syksyyn. Emme hae tällä kertaa käärmenaisia, voimamiehiä emmekä fakiireja. Sinun tarvitsee olla ulospäinsuuntautunut, tiimipelaaja, fyysisesti kykenevä ruumiilliseen työhön. Sinulla tulisi olla mielellään E-luokan ajokortti, eli yhdistelmäajoneuvon ajoon oikeuttava. Ikä ei ole meille este eikä rasite, mutta täysi-ikäisyys on ehtomme. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja autat tarvittaessa työkavereitasi, jotta hommat tulevat tehtyä. Muutoilla työ pitää sisällään laitteiden kasausta, purkua, huoltoa sekä kuljetusta. Aukiolotyössä hoidat jonkin huvilaitteen ajoa, pelilaitteen hoitoa tai myyntipisteellä toimimista.

Kiertueella asuminen tapahtuu rekan kontteihin rakennetuissa asunnoissa. Ne ovat pieniä, mutta jokaisella on oma paikkansa. Asunnoista löytyy sänky, jääkaappi, juoksevavesi, lämmitys ja kaappitilaa. Asunnoista löytyy minikeittiö. WC-vaunusta löytyy päivittäin siivotut vesivessat. Sauna ja suihkutilat löytyy miehille sekä naisille. Pesutuvista löytyy useampi pesutorni omien vaatteiden pesua varten. Kaikki työvaatteet, paitsi kengät, saat meiltä käyttöösi. Työvaatteiden pesu hoituu firman puolesta.

Ruoan valmistaminen on mahdollista asunnoissa. Viikonloppuisin tivolin grillissä valmistetaan lämminruoka, joka on tarjolla karkkiparkissa. Arkipäivinä meillä on hieman lyhyemmät päivät, jolloin grillistä voi ostaa halutessaan grilliruokaa.

Kiertue on tiivistahtinen ja tivoli on auki aina kun olemme paikkakunnalla pystytettynä. Tämän takia vapaapäivät ajoittuvat hieman eri lailla kuin normaalissa maanantaista perjantaihin työssä. Maksamme työstä kuukausipalkkaa. Mikäli sinulla heräsi mielenkiintoa tarjoamaamme työtä kohtaa, laita hakemusta tulemaan sähköpostilla tai soita kysyäksesi tarkemmin sinua askarruttavista asioista.

Haemme myös tietyn määrän henkilöitä pienemmillä korttiluokilla, sekä henkilöitä myyntipisteiden hoitoon ja siivoukseen, joten hakemusta sisään niin katsotaan mitä voidaan järjestää.

Muuttojen yhteydessä tarvitsemme myös tivolikaluston kuljetusapua, mikäli olet kiinnostunut pelkistä ajokeikoista, ole yhteydessä meihin.

Kesätyötä nuorille

Tivoli tarjoaa kesätöitä eri paikkakunnilla yli 15- vuotiaille nuorille. Nuoret työskentelevät lastenlaitteilla ja peleissä sekä myyntipisteissä. Työ sisältää asiakaspalvelutehtäviä sekä työpisteen puhtaanapitotehtäviä.

Saat meiltä työvaatteet käyttöösi. Viikonloppuna tarjoamme palkan lisäksi myös lounaan, joka on tarjolla karkkiparkissa. Työpäivät ovat arkisin n. 6 tuntia ja viikonloppuna 6-9 tuntia.

Etsimme joukkoomme reippaita ja iloisia henkilöitä. Olet halukas oppimaan uusia juttuja. Tulet sovitusti töihin ja hoidat annetut tehtävät hyvin. Saat tietenkin opastuksen tehtäviisi.

Kesätyöntekijöitä tarvitaan kaikilla kiertuepaikkakunnilla.

Kahvilamyyjiä

Suomen Tivoli etsii kiertueelle henkilöitä työskentelemään tivolin jäätelöpalatsissa, kahvilavaunussa, tivoligrillissä ja muissa myyntipisteissä. Sinun tulee olla täysi-ikäinen. Työhön tarvitset hygieniapassin.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelutehtävät, tuotteiden valmistaminen ja esille laittaminen. Työpisteesi puhtaanapitotehtävät. Työhösi kuuluu myös muita puhtaanapitotehtäviä. Huolehdit myös myyntipisteesi päivittäisestä tavaran riittävyydestä. Tivolin muuttojen yhteydessä työhösi kuuluu myyntipisteiden pakkaaminen ja muutto siivous. Tivolin muutoilla jokainen kuljettaa jonkin ajoneuvon, joten ajokortti on välttämätön.

Toivomme sinun olevan asiakaspalvelutaitoinen, reipas, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen.

Lähde mukaan suureen seikkailuun. Tarjoamme sinulle ikimuistoisen kesän tivolin matkassa.

 

Tivolikiertue kestää -9.9.2024 saakka.

Vapaamuotoiset hakemukset yhteystietoineen

lulu.sariola@suomentivoli.fi tai thomas.mattsson@suomentivoli.fi

Lisätietoja tarvittaessa saat sähköpostitse Lulu Sariolalta tai soittamalla puh. 0405244990 ark. 9-15