Uutiset

Tivolityöntekijöitä haetaan.
Lue lisää...
Kioskimyyjiä haetaan
Lue lisää...
Sähkömiestä/ tivolityöntekijää haetaan
Lue lisää...

Tivolityöntekijöitä haetaan.

Tivolityöntekijöitä, 30 paikkaa

130 vuotta täyttävä Suomen Tivoli hakee reippaita reissumiehiä sekä naisia joukkoonsa. Suomen Tivoli on suurin maatamme kiertävistä tivoleista. Laitteita meiltä löytyy useita kuten vuoristorata, maailmanpyörä ja aina perheen pienimpiä viihdyttävä possujuna. Kierrämme huhtikuun puolivälistä syyskuun puoliväliin etelästä pohjoiseen ja takaisin etelään. Vierailupaikkakuntia meillä on 12 ja vierailuajat ovat yhdestä viikosta aina neljään viikkoon paikkakunnasta riippuen. Tivolissa jokaisella on oma "kämppä", jossa on sänky, jääkaappi, juoksevavesi, lämmitys ja hieman kaappitilaa. Joissakin asunnoissa on minikeittiö. Henkilökunnalle löytyy saunatilat ja suihkut sekä pari pesutupaa. Tivolissa on iso wc-vaunu.

Hakemiemme henkilöiden tulee olla fyysisesti työkykyisiä, sillä työ on purkujen ja kasauksien osalta kuormittavaa työtä. Hakijalla tulisi olla mielellään E-luokan ajokortti, mutta otamme myös jonkin verran henkilöitä pienemmillä korttiluokilla. Työhön kuuluu tivoliajoneuvon kuljettamista paikkakunnalta toiselle, laitteen kasausta ja purkua sekä tivolin aukiolo työskentelyä laitteella, peleissä tai myyntipisteillä. Kiertueella meitä on yhteensä noin 60 henkeä, joten tulet saamaan myös suuren määrän uusia ystäviä. Iloisesta ja avoimesta mielestä on etua ja asiakaspalvelutaidoista jopa plussaa. Lähde mukaan tivoliremmiin ja koet varmasti ikimuistoisen kesän Suomea kiertäen.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: thomas.mattsson@suomentivoli.fi

Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 9:00-15:00 välisenä aikana

Lulu Sariola 040-5244990

 

Kioskimyyjiä haetaan

Kioskimyyjä, 5 paikkaa

Hakemuskeen merkintä Jäätelöpalatsi.

Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: thomas.mattsson@suomentivoli.fi

Mahdolliset tiedustelut arkisin klo 9:00-15:00 välisenä aikana

Lulu Sariola 040-5244990

Sähkömiestä/ tivolityöntekijää haetaan

Sähkömiestä/tivolitiyöntekijää

Suomen Tivoli on Suomen vanhin ja suurin kiertävä tivoli (perustettu 1888). Tivolin liikkuessa kiertueellaan, tienpäällä menee noin 50 täyttä ajoneuvoyhdistelmää, joissa kuljetetaan tivolin 28 eri huvilaitetta ja asuinkalustoa. Suomen Tivoli Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen yli 10 vuoden kokemusta omaavaa sähkömiestä. Hakijalla tulisi olla mielellään vähintään C-luokan ajokortti. Pneumatiikan ja hydrauliikan hallitseminen on toivottavaa. Raskaankaluston tuntemus on eduksi. Tivolin sähköt tuotetaan omilla isoilla generaattoreilla. Työ koostuu koko kesän (huhtikuun puolivälistä syyskuun puoliväliin) kestävästä kiertueesta sekä talven ajan kunnossapidosta. Tarjoamme liikkuvan ja mielenkiintoisen työn sekä joukon mukavia työkavereita. Hyppää mukaan tivolin pyörteisiin ja ole osa 130-vuotista taivalta.

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteeseen:

thomas.mattsson@suomentivoli.fi

mahdolliset tiedustelut arkisin klo 9:00-15:00 välisenä aikana

Lulu Sariola

puh. 0405244990